Tudor, alături de mama sa, Rusu Corina, se ocupă împreună de producția de brânzeturi maturate, printre care regăsim cașul, cașcavulul și brânza de burduf. Au început activitatea făcând uz de rețetele și cunoștințele moștenite de doamna Corina din familie. Ulterior, prin multă muncă și perseverență, au reușit să dezvolte și alte rețete din care obțin și un alt tip de produse, precum brânza de burduf frământată la putină, cașul și cașcavalul cu chimen, oregano, busuioc, brânza de burduf cu trufe. Laptele folosit în producție provine de la oile de care se îngrijesc, asigurându-se că acestea pasc în zone potrivite. Sunt foarte exigenți în privința calității produselor lor, acestea nefiind comercializate dacă ei nu sunt mulțumiți în totalitate de ele.
Cluj, Turda
Rusu Tudor și Corina
Produse:
- Brânză de burduf,
- Cașcaval,
- Caș