Producem artizanal (în cantități limitate) gemuri de fructe, siropuri și zacuscă 100% naturale, fără aditivi, gelifianți, făini, coloranți sau conservanți, iar stocurile noastre de fructe și legume provin de la micii producători locali.
Capacitatea noastră de producție este în acest moment de aproximativ 30.000 - 50.000 de borcane pe sezon, iar anul acesta se va extinde la 100.000 - 150.000 de borcane pe sezon. Sezonul de producție începe în mai și se termină în noiembrie.
În producerea gemurilor și siropurilor folosim cantități minime de zahăr (3-10%), doar pentru a potența gustul fructelor, însă producem și sortimente la care nu am adăugat deloc zahăr, cum ar fi Magiunul de prune cu nucă.
Hunedoara, Petrila
Miruna Andronache și Cătălin Tănase
Produse:
- Compot de mure, Compot de vișine,
- Dulceață de ardei Iute, Dulceață de ceapa Rosie,
- Gem de macese, Gem de afine de padure, Gem de gutui cu ghimbir, Gem de visine, Gem de piersici,
- Magiun de prune cu nucă, Marmeladă de mure ,
- Sirop de soc ,
- Zacuscă de vinete, Zacuscă de fasole, Zacuscă de Hribi, Zacuscă de Ghebe