Păstrători de Gust – povestea apicultorului Cosmin Măndică

Pentru Cosmin Măndică apicultura este o pasiune cu rădăcini adânci. Primii stupi au fost chiar cei ai familiei, cu care a interacționat în copilărie. Dar „microbul” l-a cuprins în 2009, atunci când și-a achiziționat primii săi stupi.

De atunci a început o aventură a cunoașterii, ghidat de un vechi manual de apicultură și de sfaturile altor iubitori de albine cu mai multă experiență. Iar discuțiile cu cei care îi cumpără mierea au fost un ajutor real pentru perfecționarea rețetelor ApyMandy.

Alături de soția sa, îngrijește numeroși stupi și împreună au dezvoltat rețete care combină diferite ingrediente naturale în produse savuroase, care fac bine corpului. Fiecare borcan de miere naturală ApyMandy împletește experiența familiei de peste 15 ani de apicultură, învățături adunate din bătrâni și de la alți pasionați cu experiență, dar și tot ce are mai bun de oferit natura.

Descoperă și tu povestea fascinantă a lui Cosmin Măndică și află lucruri inedite din lumea minunată din stupul de albine. Și nu rata următorul episod din seria „Păstrători de gust”, o incursiune în universul fascinant al producătorilor locali de pe Via Profi, cei care duc mai departe tradiția savorilor autentice românești. 


Formular de contact

    Va rugam sa alegeti una din categoriile de mai jos.


    Te rugam sa completezi formularul de mai jos.