La ”Atelierul de Gust” găsim produse făcute după rețete tradiționale, ca la mama acasă. Lenuța a început să se ocupe cu prepararea de gemuri de la vârsta de 22 de ani. Neavând experiență, dar fiind extrem de motivată și încurajată de mama sa, a reușit să prepare primul gem de caise fără a folosi gelifiant. Din acel moment producția a crescut, în prezent având o gamă largă de produse conservate: gemuri, siropuri, sucuri presate la rece și înghețate de diverse tipuri. Toate sunt făcute din fructele provenite din livada proprie, 100% naturale, fără adaosuri sau conservanți. Gemul de nuci verzi sau cel de ardei iute sunt specialitățile casei pe care le recomandă a fi consumate alături de brânzeturi sau fripturi.
Timiș, Voiteg
Veciunca Lenuța-Raluca
Produse:
- DULCEAȚĂ,
- SIROPURI,
- SUCURI,
- GEMURI,
- JELEU DE GUTUI,
- NUCI