Este dedicată să aducă pe mesele tuturor produse de carne tradiționale, preparate după rețete autentice, păstrate din generație în generație. Utilizează doar ingrediente naturale, fără aditivi și conservanți, pentru a oferi gustul autentic al preparatelor de odinioară. Produsele tradiționale sunt din carne de porc românesc, pârlit nu opărit, 10 - 14 zile la condimente (sare fără nitriți, piper negru, piper verde, boia dulce, frunze de dafin), urmat de două zile la uscat, ulterior la afumat cu fum cald de fag și cireș.
Iași, Iași
Astefani Ioana
Produse:
- Slăninuță,
- Cârnați tăiați la satâr,
- Piept țărănesc,
- Șunculiță,
- Cotlet,
- Ceafă,
- Mușchi țigănesc,
- Mușchiuleț Montana,
- Miere de tei,
- Miere polifloră,
- Miere de salcâm