Nina și-a dezvoltat pasiunea pentru a găti din copilărie, aceasta fiind insuflată atât de bunica, cât și de mătușa ei, bucătar chef care lucra la ambasada Germaniei în București. În prezent, doamna Nina, împreună cu familia ei, au o păstrăvărie (2008) unde gătesc preparate din pește (și nu numai) și un restaurant (2010) unde au peste 600 persoane pe zi. Cu timpul, doamna Nina a început să se implice și în dezvoltarea unor produse. La finalul zilei, după ce pleacă și ultimul client, iar ultimele vase au fost așezate la locul lor, începe un nou proces de creație pentru o nouă rețetă, un nou gust. De cele mai multe ori, cele mai bune rețete se nasc după multe variante și după multe nopți nedormite sau multe eșecuri care ajung la gunoi. Unul dintre produsele cu care se mândrește este salata de icre, care acum este marcă proprie, înregistrată le OSIM. Aceasta este o combinație de trei feluri de icre de pește: păstrăv, crap, hering. Produsele nu au conservanți și nici aditivi, de aici și termenul de valabilitate mic al produselor ei.
Bistrița Năsăud, Romuli
Rus Nina
Produse:
- Păstrăv,
- Crap,
- Hering,
- Icre